Ervaring met ANDRS

Klanten van ANDRS vertellen

 

Het waren 4 fantastische maanden, om nooit te vergeten. Het is nu tijd om verder te gaan. Ik ben er helemaal klaar voor.

Ik heb vertrouwen in mezelf en anderen dat ik om kan gaan met alle uitdagingen die op mijn pad gaan komen.

Monica, heel erg bedankt voor deze kansen, je kennis die je gedeeld hebt en je enthousiasme. Ik vind je een super vrouw, erg inspirerend met een aanstekelijke blijheid en levensplezier. Daarnaast ook je kritische blik en dat je mij heb laten inzien waar mijn blokkades zaten.

Door deze training en jouw enthousiasme heb ik mijn droombaan gevonden en ben ik daar elke dag met plezier mee bezig. Liefs Cynthia

Cynthia Bunnik, www.kindercoach-cynerzie.nl

 

Cynthia fb

 

Als ik nu het afgelopen jaar voor mezelf evalueer, en terugdenk aan de dingen die ik altijd uit de weg ging kan ik wel zeggen dat het een heel leerzaam jaar is geweest. Ik heb heel wat van mezelf ontdekt en zie nu dat ook ik de kracht heb om het leven naar mijn eigen hand te zetten! Ik ben er nog niet, ik moet nog heel veel leren maar ik ben toen wel een weg ingeslagen die ik nu wil vervolgen met alle hobbels en bobbels. Het geeft je heel veel voldoening om te zien dat ook jij zaken kan overwinnen waarvan je het bestaan niet afwist… dat zetje heeft ANDRS Droombaancoaching mij gegeven en daar wil ik Monica voor bedanken! Dus Monica… BEDANKT!

En voor iedereen die het allemaal nog niet zo goed weet… neem die stap en gá ervoor! Monica maakt iets in je wakker zodat je de kracht in jezelf ontdekt en zo ben je ineens wel in staat die verandering in je leven door te zetten… ik wens jullie heel veel succes toe!

Sandra

 

HarroLieve Monica,

4 maanden zijn alweer voorbij en wat is er ontzettend veel gebeurd in deze periode. Heel veel dalen in het begin, heel veel keer mezelf tegengekomen en als eindresultaat mentale make over!

Je droombaan cursus geeft je de tijd om processen in te laten werken; de cursusdagen, teleseminars en 1 op 1 sessies geven houvast en structuur bij het proces.

Behalve de inhoud en structuur is het allerbelangrijkste je begeleiding geweest; je persoonlijke benadering, betrokkenheid, eerlijkheid en professionele begeleiding is grandioos. Je empathisch- en inschattings-vermogen zijn grenzeloos en je weet precies de essenties te benoemen. Je weet feilloos wanneer een aai over je bol nodig is en waar eer een trap onder m’n kont op z’n plaats was…

Je bent veel meer dan een professional; je bent een vriendin, een zus, en soms ook een strenge moeder :-).

Onwijs bedankt en het was de investering dubbel en dwars waard. Een geslaagde mentale make over is het resultaat; ik geloof weer in mijzelf en in de toekomst en heb alle tools om ook in moeilijke situaties mijn focus op het doel te houden.

Ik zal de bijeenkomsten ontzettend missen maar we’ll keep in touch!!

Dikke knuffel

Harro

 

“Echt iets voor jou”, op aanraden van een vriendin ging ik Monica volgen op Twitter. Ongeveer op het zelfde moment dat ik te horen kreeg dat mijn tijdelijke contract niet verlengd zou worden won ik een sessie met haar. In dat gesprek werd al snel duidelijk dat ik in actie moest komen en besloot het Realiseer je droombaantraject bij haar te volgen.

Dat dit traject zo’n vaart ging lopen had ik vooraf niet gedacht, wel gehoopt natuurlijk. Nog voor het afgerond was vond ik een baan in één van m’n zoekrichtingen op nog geen 10 minuten fietsen van huis en toch op veel meer punten passend bij m’n eigen droombaanlijstje. De 3 stappen uit het Realiseer je droombaantraject hebben werkelijk voor me gewerkt en ik ben er van overtuigd dat ze dit blijven doen, zo ook voor jou!

Ben nog steeds blij met m’n beslissing in dit traject te stappen en pluk er nog dagelijks de vruchten van.

Heleen

 

MarijkeMikeLieve Monica, wat heb je een prachtige en unieke formule.

Zoals jij werkt, helpt en adviseert zijn er weinige. Het leven is Doen & Moed hebben. Jij hebt mij hier heel erg in geholpen.

Top coach! Thanx!

Mike

 

Monica is een warm mens met een grote expertise. Ze begeleid je naar een gelukkigere versie van jezelf en bouwt tegelijkertijd je zelfvertrouwen op. Het is leuk om te zien dat ook zij gedurende het programma bijleert. Het gaf mij het vertrouwen dat haar aanpak nooit stoffig of onpersoonlijk zou worden. Als je, zoals ik, iemand zoekt die jou echt kan doorgronden, iemand die jou niet opgeeft en iemand die oprecht belangstelling heeft voor jou en jouw leven, dan is Monica een hele goede!

Marieke

 

ThijsDankjewel, Monica.’ Dat is de gedachte die overheerst na de intensieve loopbaanbegeleiding van 4 maanden. Mijn leven is de afgelopen maanden drastisch veranderd; ik heb mijn energieslurpende baan opgezegd, ik sta nu meer in mijn kracht dan ooit tevoren en ik heb vertrouwen in een mooie toekomst.

Wat me vanaf het eerste moment vertrouwen gaf in Monica is haar persoonlijke, menselijke aanpak. Ze luistert écht naar je en begrijpt waar je donkere gevoelens over je werk vandaan komen. Dit weet ze met rake woorden, opdrachten of inspirerende filmpjes om te zetten in positievere energie waardoor je langzaamaan weer gaat voelen dat je leeft. Belangrijk hierbij is wel dat je ervoor open staat! Zolang jij de deur dichthoudt, kan Monica er nog zo tegenaan schoppen, die deur zal nooit open gaan. Jij moet de eerste stap zetten en die deur opengooien.

Indien je het programma gaat volgen, bereid je dan voor op een intensief ritje. Je maakt flinke dalen mee, vol twijfel en angst, maar met de hulp van Monica kom je écht weer op de top van die berg. En dat is fijn. Ook al weet ik nu nog niet precies wat mijn exacte droombaan inhoudt, ik heb wel een duidelijker beeld van hoe ik wil dat mijn werkleven eruit komt te zien. En ik heb nu het gereedschap om zelf uit te gaan zoeken, wat ik wil. Dat gereedschap heeft Monica me gegeven. Dat ik het nog niet precies weet, is niet erg. Autorijden leer je ook pas echt na je lessen.

Het programma zelf zit goed in elkaar. Je begint met flink wat opdrachten om te ontdekken wie jij nu echt bent, wat je bezighoudt en wat je passie is. Vervolgens ga je de diepte in. Hierbij is het erg belangrijk dat je de discipline opbrengt om door te pakken en aan de slag te gaan met het programma. Maar ja, alles gaat zoals het moet gaan, dus als je die discipline niet op kan brengen, heeft dat vast een goede reden.

Een tip vanuit mijn ervaring: ik heb gedurende het programma mijn baan opgezegd. Hierbij heb ik erg veel hulp van Monica gekregen. Voor mijn gevoel heb ik hiermee wel veel tijd verloren om me echt te verdiepen in het programma. Je baan opzeggen, kost namelijk nogal wat uitzoekwerk en nog meer energie. Dus twijfel je over je baan? Zeg het op en begin dán aan het programma. Achteraf gezien ben ik echter wel blij dat het zo is gelopen, omdat ik zonder de hulp en inzichten die ik van Monica kreeg nooit de stap tot opzeggen durfde te maken.

Kortom, Monica is een topcoach! En haar programma werkt. Ze doet je inzien dat je het waard bent om een gelukkig leven te leiden met werk waarin je al jouw passie kwijt kan. Mijn eerste gedachte overheerst nog steeds. ‘Dankjewel, Monica.

Thijs

 

Monica, nogmaals ontzettend bedankt voor jouw persoonlijke, prettige en gestructureerde coaching. Ik vind je programma de beste investering die ik ooit heb gedaan en heb er gigantisch veel aan gehad. Ik zal jou, en jouw methode, zeer zeker aanbevelen bij mensen in mijn omgeving.

Chris, www.studioow.nl

 

Annette1Lieve Monica,

Wat een ‘hak-knoop’: ik ga de cursus ‘Droombaan coaching’ doen. Ik volg je al langer via je nieuwsbrief en dat beviel me. Die ‘hak’ betekent: kiezen voor mezelf, voor even geen baan in het onderwijs, voor het vrijmaken van mijn hoofd met vele overtuigingen.

Jij belooft veel. Voor mij. Los. Vrij. Wat wil ik, kan ik, heb ik nodig? Nou, daar ben ik achter gekomen: je hielp me om vrij te denken, los te laten, tijd te nemen en actie te ondernemen. De groep overtuiging was nodig om ‘massage’ te onderzoeken. En toen was ie daar: PASSIE!

Dank je wel voor je geduldige coaching, duwtje zo af en toe, vol enthousiasme, expertise, passie en aandacht. Je bent een kanjer, een kei in je vak, een stralend mens, een ontwapenende moeder en mooi mens! Ik ga je missen, je regelmatige begeleiding en gesprekken, je peptalks, je geduld en stralende lach.

We hadden (hebben) een mooie groep, klein en enthousiast. En dat op zulke mooie, verstilde, aandachtige locaties, met Antwerpen aan top. Geniet – genietender – genoten. Ik hoop dat je eens langskomt voor een Ayurvedische massage, ik zal blij zijn je die te kunnen ‘genieten’. Veel geluk en passie in jouw droombaan. Love you!

Annette

 

Coaching was voor mij een stok achter de deur. Het regelmatige contact met Monica dwong me om na te denken en zaken op papier te zetten. Het kwam uiteindelijk wel op mezelf aan. Monica vertelde me niet wat voor soort werk ik moest zoeken, maar hielp me te ontdekken wat ik werkelijk wilde en hoe ik daar concreet met mijn inkomen mee kon verdienen. En dit allemaal zonder de formele psychologische testen die je bij een assessment krijgt.

Monica heeft een hele positieve aanpak. Ze gaat uit van zaken die al aanwezig zijn bij iemand. Zo bracht ze naar voren dat ik al genoeg kwaliteiten in me had en dat ik hiervan gebruik moest maken.
De coaching heeft mij geleerd dat je geen genoegen moet nemen met minder dan wat voor jou essentieel is. Het gaat tenslotte om jezelf! Je moet jezelf thuis voelen in een functie en in een werkomgeving. Als dit niet zo is, gaat het fout. En durf gewoon op te stappen als je het niet naar je zin hebt. Je zal zien dat het goed komt!

Mirian

 

JessicaBeste Monica, langs deze weg wil ik je nogmaals ontzettend bedanken voor de manier waarop je mij anders hebt laten denken en hebt weten te enthousiasmeren om mijn passie na te jagen en te groeien. Ik ga ervoor!

Jessica, www.reismetmijmee.wordpress.com

 

De eerste keer met Monica aan de telefoon was gek. Deze persoon ken ik! Al heel erg lang… zo voelde dat echt. Al na de eerste groepscoachingsdag bemerkte ik een verandering in mezelf. Maar niet alleen ik merkte dat, ook anderen zagen het aan me. Zo zeiden mensen tegen me dat ik rechter op liep, zelfverzekerder overkwam en er zelfs jonger uit zag!

Monica had het over een angst die ik vasthield en waar ik vanaf moest… Ik heb langdurig bij twee psychologen gelopen, maar binnen een half uur had Monica al een van mijn beren op de weg te pakken. De angst om op m’n bek te gaan. Velen bekend. Bij mij beheerst het m’n leven…

Ik ben er nog dagelijks euforisch over dat ik het programma bij Monica heb gevolgd. Ik ben trots en voel me heel erg zelfverzekerd. Iets wat ik in lange tijd niet heb gevoeld.

Monica bedankt voor al je hulp…

Brenda

 

Monica is goudeerlijk, neemt geen blad voor de mond. Ze confronteerde mij liefdevol. Ze zei: ‘oké, wil je iets blijven doen waarin je middelmatig bent of wil je iets gaan doen waarin je uitblinkt, waar jouw talenten liggen?’ Poeh, die kwam hard aan, want ik moest eerst los laten dat het vak waarin ik al zo lang werkzaam was, leerkracht, eigenlijk helemaal niet bij mij paste.

Door gesprekken met Monica mocht ik me even helemaal op mijzelf richten. Waar was ik nou helemaal mee bezig? Ik ben gaan inzien waar mijn stress vandaan kwam. Met Monica ben ik gaan onderzoeken waar ik blij van werd en waar mijn hart werkelijk lag.

Mijn passie voor muziek en dans kwam weer naar boven. Tijdens het traject bij Monica ontdekte ik een opleiding tot Vakspecialist Muziek en Dans. Ik leefde helemaal op. Dit leek me echt iets voor mij!

Het inzicht dat ik heb opgedaan door de coaching van Monica is dat je niet bang moet zijn om iets op te geven. Er gaan nieuwe deuren open. En dat lijkt wel vanzelf te gaan als je eenmaal de stap waagt!

Angelique

 

In de grote behoefte om nou eens zeker te weten wat ik wil, waag ik de gok en reageer ik op een mailtje van Monica. Ik mag vijf vragen beantwoorden die gaan over waarom ik voel dat ik me mijn huidige werk niet meer op mijn plek zit. Het is zo: Ik wil wat anders, maar wat?

Uiteindelijk is het vrij simpel gegaan. Het lijkt zo, in ieder geval.
Mijn angst zit in het loslaten van het oude en gaan voor het nieuwe. Ik had twee maanden verplicht thuiszitten nodig om los te kunnen komen van het oude. Toen kon ik de stap zetten naar het nieuwe. En omdat ik dankzij de DroombaanCoaching vrij helder had welke plek ik zocht, was het vinden makkelijk. Als enige overblijven van 300 kandidaten is deels verdienste, maar ook deels geluk hebben.

Jacobine

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.