Hoezo ANDRS

Waarom gaan voor een droombaan?

Hoe zou het zijn als je werk gaat doen dat je op het lijf geschreven is? Werk dat het beste in jezelf naar boven haalt, werk dat recht doet aan je talenten. Werk waarin je uitblinkt en waarvoor je wordt gewaardeerd? Werk dat je zo leuk vindt dat het nauwelijks meer als werk voelt?

Wat zou dat soort werk je voor gevoel geven? En wat zou dat soort werk betekenen voor je prestaties en je salaris, maar ook voor je gezondheid, je relaties en je levensplezier?! Je salaris bijvoorbeeld zou weleens behoorlijk kunnen gaan toenemen. Als jij gaat doen waar jij een kei in bent, zullen mensen je er immers graag goed voor betalen!

Je hoeft geen genoegen te nemen met minder. Een droombaan is geen utopie. Er bestaat een duidelijke leidraad voor hoe je zo’n baan kunt realiseren. De basis ligt bij een gedegen onderzoek. Eerst naar jezelf en vervolgens naar het werk dat het beste bij je lijkt te passen.

Hoe komt het toch dat zoveel mensen niet op hun plek zitten? Eigenlijk is dat niet zo vreemd. Want om te weten wat bij je past, moet je weten waar je goed in bent en wat je werkelijk wilt. Ook moet je weten in welk soort omgeving je het beste gedijt. Maar dat soort dingen leer je meestal niet op school.

Belangrijk is daarom dat mensen de tijd en ruimte nemen om die zaken helder te krijgen. Zodat ze een helder beeld krijgen van hun droombaan. En vervolgens moeten ze de juiste stappen kennen om die droom ook daadwerkelijk te kunnen gaan leven.

Dit is belangrijk, want een verkeerde baan geeft veel frustratie. Mensen krijgen last van allerlei klachten, verliezen hun zelfvertrouwen en raken uitgeblust. Dit kost ons gezondheidszorgsysteem enorm veel geld! Maar dat niet alleen: Hoeveel talent gaat er niet verloren als mensen op de verkeerde plek zitten?

Dat je werk doet dat bij je past, klinkt als een luxe, maar wordt in de toekomst pure noodzaak. We moeten alleen maar langer gaan werken met minder mensen. Hoe houd je dat op termijn vol? Toch alleen maar als je werk doet dat je op het lijf geschreven is?

Wat ANDRS anders maakt? ANDRS gelooft dat geluk op het gebied van werk voor ieder mens is weggelegd. Sterker nog, ze gelooft dat het de bedoeling is dat we rijk en gelukkig zijn op alle gebieden van ons leven! Daarbij gaat ANDRS er vanuit dat je zelf álles in huis hebt om het leven te creëren dat jij wenst…

Wil jij gelukkiger worden in je werk en je leven? Kijk dan wat voor diensten ANDRS je biedt.