Voor wie ANDRS

Voor welke klanten werkt ANDRS?

Klanten die de workshops of actieprogramma’s van ANDRS volgen, zijn leuke en vlotte mensen, die desondanks niet gelukkig zijn in hun werk.

Diep in hun hart verlangen ze naar werk:

 • Dat zó bij ze past dat het niet als werk aanvoelt
 • Waarin ze kunnen uitblinken en succesvol kunnen zijn
 • Waarmee ze een beter inkomen kunnen verdienen
 • Waarmee ze een verschil kunnen maken

Dit zijn vaak aanleidingen voor deelnemers om mee te doen:

 • Je baalt van je werk, maar veranderen durf je niet. Je denkt immers dat je nergens goed in bent.
 • Je droomt regelmatig over een andere baan, misschien zelfs een eigen bedrijf. Je hebt coaching nodig om daadwerkelijk stappen te ondernemen.
 • Je wilt graag een baan die voldoening geeft en waar je trots op kunt zijn. Je hebt echter geen benul hoe je die kunt vinden.
 • Je zou nu graag eens werk doen dat écht bij je past. Je hebt ook best zicht op je kwaliteiten, maar hoe je ze kunt inzetten blijft vaag.
 • Je bent ziek geworden van je werk en wilt niet meer terug in je oude baan. Maar wat je dan wél wilt en kunt doen, krijg je niet helder.
 • Je hebt het gevoel dat je meer in je mars hebt dan dit, maar je bent zo breed geinteresseerd, dat je niet eens weet in welke richting je moet zoeken.
 • Je speurt regelmatig alle vacatures af, maar bent nog nooit een baan tegengekomen waar je enthousiast van werd.

Reacties van klanten:

Beste Monica,

De droombaancoaching was erg uitgebreid, veel diepgang, zelfinzicht, rust en empathie. Door jouw hulp kreeg ik helder dat ik, met wat aanpassingen, eigenlijk prima op mijn plek zat bij mijn huidige werkgever. Ik heb het nu erg naar mijn zin: leuke collega’s, afwisselender werk en een goeie werksfeer. Super dus! Groetjes en nog erg bedankt voor je kritische blik en tips!

Anne

Mijn grootste inzicht uit de droombaancoaching is dat ik zelf veel meer blijk te kunnen dan ik dacht

Corine

Ik heb het in principe prima naar mijn zin op mijn werk en zou daar nog lang willen blijven, mits ik kan groeien in functie. Maar dat is nu juist het probleem, want die mogelijkheid is er niet. Ik moet er echter niet aan denken dat ik over aantal jaren nog steeds hetzelfde werk doe. Ik heb uitdaging nodig!

Maarja, wat dan? Voordat ik bij Monica kwam had ik daar geen flauw benul van. Ik wist niet wat mijn talenten waren, in welke richting ik moest zoeken of wat ik wilde. Ook het feit dat ik veel ervaring heb maar géén diploma’s, werkte niet mee. Ik zat er echt mee. Ik dacht, als ik nog wil veranderen moet ik daar nu voor in actie komen. Want ook een eventuele omscholing kost immers tijd. En ik wil per se niet over een aantal jaren op straat staan, terwijl ik nog steeds niet weet wat ik wil. Zodoende heb ik aan mijn werkgever om een loopbaantraject gevraagd. En zo kwam ik bij Monica terecht.

Al vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn gemak bij haar. Ik voelde me vrij om over mezelf te vertellen, en dat vind ik heel belangrijk, anders werkt het niet voor mij. Door de Droombaancoaching heb ik een veel beter beeld van mezelf gekregen. Ik weet nu waar mijn kracht ligt en dat ik ook echt wat te bieden heb. Ook heb ik nu helder welke richting bij me past. En die is heel verrassend! Een richting die ik al van jongs af aan uit wilde, maar waar het nooit van is gekomen. Ik ga mijn ogen en oren openhouden en mijn energie gebruiken om te komen waar ik wil. Maar daar neem ik de tijd voor. Ik heb het immers nog te veel naar mijn zin in mijn huidige baan!

De Droombaancoaching bij Monica heeft me de rust en duidelijkheid gegeven die ik nodig had. Ik ben blij dat ik het heb gedaan en zie het echt als een cadeautje dat ik heb gekregen!

Wil

Ben je toe aan (iets) ANDRS? Droombaancoaching bij ANDRS is doeltreffend, verfrissend en inspirerend. Maar vergis je niet; het is hard werken!

Mijn aanpak werkt ook voor jou als je aan de volgende kenmerken voldoet:

 • Je bent een prettig en vlot persoon die tijd en energie wil vrijmaken om naar zichzelf te kijken
 • Je wilt graag investeren in je eigen geluk en neemt daarbij volle verantwoordelijkheid voor je leven
 • Je durft open en eerlijk te zijn
 • Je bent leergierig en durft iets nieuws te proberen

Herken je jezelf in bovenstaand verhaal en wil je verandering in je situatie? Lees dan meer over de diensten van ANDRS