Wat ANDRS

Droombaancheck

Jouw droombaan bestaat!-workshop

  Analyse van jouw (werk)situatie én persoonlijk advies op maat

Ontdek jouw kansen en mogelijkheden op het vinden van werk dat helemaal bij je past. Gun jezelf een Droombaancheck en realiseer je ideale baan!

Ben je hoger opgeleid, in de 30 of begin 40, en herken je jezelf hierin?

 • Je voelt je ongelukkig in je werk. Je zit er duidelijk niet op je plek (en als je op je loopbaan terugkijkt geldt dat misschien wel voor de meeste banen die je hebt gehad)
 • Je baan kost je alle energie die je hebt en je krijgt steeds meer lichamelijke of geestelijke kwaaltjes
 • Ergens diep van binnen voel je wel dat je meer in je mars hebt dan dit, maar in je dagelijkse leven is dit vertrouwen in jezelf ver te zoeken
 • Je wilt het roer omgooien, maar hebt geen idee wat voor werk beter bij je past en wat je werkelijk wilt
 • Je zit vast en weet niet hoe je verder moet. Je wilt zo graag je inkomen verdienen met werk dat je plezier, uitdaging en voldoening geeft, maar je weet niet waar je moet beginnen en welke mogelijkheden er voor je zijn

Aan dat geworstel kun je nu snel een einde maken met een

Droombaancheck

Want die worsteling is niet nodig. Een droombaan is geen utopie. Er bestaat een duidelijke leidraad voor hoe je zo’n baan realiseert.

Ook jij kunt je inkomen verdienen met werk dat jou op het lijf geschreven is. Werk dat recht doet aan jouw talenten en waarvoor je passie en bezieling voelt. Maar dan is het belangrijk dat je de juiste weg daarnaartoe bewandelt.

Een Droombaancheck vertelt je die weg. Je ontdekt welke concrete stappen je moet zetten om de baan te vinden waarvoor je geboren bent. De baan waarin je doet wat je het allerliefste doet en waarin je optimaal tot je recht komt.

Je droombaan realiseren gaat niet vanzelf, je zult er energie in moeten steken. Maar de stappen zijn eenvoudig – en zolang je ze in de juiste volgorde doet, werken ze ook voor jou!

Inhoud

Een Droombaancheck bestaat uit 2 privé coachingsgesprekken met mij via Skype of telefoon, helemaal gericht op jouw persoonlijke verhaal.

De Droombaancheck bereid ik voor met behulp van jouw antwoorden op vragen die ik je vooraf via de mail over je situatie stel.

Tijdens het eerste live gesprek dat volgt ben ik er 45 minuten lang helemaal voor je. Ik luister naar je en samen onderzoeken we wat je zo dwars zit met betrekking tot je werk.

Ik vertel je waar jouw kansen en mogelijkheden liggen om het werk te gaan doen wat je werkelijk wilt en leg je precies uit hoe je dat bereikt.

Je ontvangt vele concrete en praktische tips zodat je direct aan de slag kunt en samen bepalen we met welke tip of actie je van start gaat.

Ons gesprek neem ik op en ontvang je achteraf als mp3, zodat je het zo vaak kunt terugluisteren als jij wilt.

Om ervoor te zorgen dat je ook echt in actie komt heb je met mij zo’n 3 weken na het eerste gesprek nóg een gesprek. Dit tweede gesprek duurt 30 minuten en vindt eveneens plaats via skype of telefoon.

In het tweede gesprek:

 • Evalueren we de stappen die je na ons eerste gesprek gezet hebt
 • Krijg je de kans om alle vragen te stellen die je hebt
 • Bekijken we hoe je je kansen op het realiseren van je droombaan kunt vergroten

Ook van dit tweede gesprek ontvang je achteraf een mp3-opname.

Als ik nu het afgelopen jaar voor mezelf evalueer, en terugdenk aan de dingen die ik altijd uit de weg ging kan ik wel zeggen dat het een heel leerzaam jaar is geweest. Ik heb heel wat van mezelf ontdekt en zie nu dat ook ik de kracht heb om het leven naar mijn eigen hand te zetten! Ik ben er nog niet, ik moet nog heel veel leren maar ik ben toen wel een weg ingeslagen die ik nu wil vervolgen met alle hobbels en bobbels. Het geeft je heel veel voldoening om te zien dat ook jij zaken kan overwinnen waarvan je het bestaan niet afwist… dat zetje heeft ANDRS Droombaancoaching mij gegeven en daar wil ik Monica voor bedanken! Dus Monica… BEDANKT!

En voor iedereen die het allemaal nog niet zo goed weet… neem die stap en gá ervoor! Monica maakt iets in je wakker zodat je de kracht in jezelf ontdekt en zo ben je ineens wel in staat die verandering in je leven door te zetten… ik wens jullie heel veel succes toe!

Sandra

Na een Droombaancheck weet je:

 • Waar jouw mogelijkheden liggen bij het maken van een loopbaanswitch
 • Hoe je je kansen op het realiseren van je droombaan kunt vergroten (en dit zal je verbazen!)
 • Wat er in de weg zou kunnen staan om te doen wat je werkelijk wilt en hoe je wél bereikt wat je wilt
 • De stappen die je moet zetten om het werk te vinden waar je goed in bent en wat je belangrijk vindt
 • Welke simpele stappen die je onmiddellijk kunt zetten om in actie te komen

Als je een duidelijke en snelle stap voorwaarts wilt zetten in het zoeken naar een baan die je op het lijf geschreven is, bestel dan nu een Droombaancheck!

 

Als je een Droombaancheck aanvraagt, dan krijg je een speciaal voor jou op maat gemaakt plan, waarmee je serieus aan de slag kunt met het realiseren van werk dat precies bij je past.

De Droombaancheck geeft je, naast inzicht waarom het je tot nu toe niet gelukt is, veel waardevolle informatie die je nergens anders hoort.

Het kennen van de weg naar jouw droombaan zal je RUST en VERTROUWEN geven. De inzichten die je krijgt zorgen ervoor dat je met HERNIEUWDE ENERGIE en INSPIRATIE op zoek kunt naar de baan waarin je helemaal op je plaats bent!

Testimonial LDBC - Evelien

Hoe het werkt

Lees hier hoe het werkt als je een Droombaancheck aanvraagt:

 1. Als je graag een Droombaancheck wilt, dan meld je je aan via een van de buttons op deze pagina
 2. Je komt dan in een beveiligde omgeving terecht van waaruit je kunt betalen met Ideal
 3. Direct na betaling krijg je, naast de factuur, een document toegemaild waarin ik je vragen stel waarvan ik uit ervaring weet dat die mij precies die informatie geven die ik nodig heb om een goede en betrouwbare analyse te maken
 4. Je neemt de tijd die jij nodig hebt om de vragen zorgvuldig te beantwoorden en mailt die dan aan mij terug, in ieder geval uiterlijk 2 dagen vóór ons gesprek
 5. Dat telefonisch gesprek kun je al direct na bestellen van de Droombaancheck inplannen via mijn online agenda
 6. Op de dag van onze afspraak bel je mij op het afgesproken tijdstip via Skype (of als je geen Skype hebt via de gewone lijn, er is dan echter geen opname mogelijk)
 7. In het Skypegesprek van 45 minuten ben ik er helemaal voor je. Ik geef je feedback naar aanleiding van de door jou ingevulde vragenlijst, stel aanvullende vragen en luister naar je. We hebben het over wat je werkelijk wilt en over wat je tegenhoudt om dat te realiseren
 8. Ik vertel je vervolgens waar jouw kansen en mogelijkheden liggen met betrekking tot je droombaan en leg je de stappen uit daarnaartoe. Je ontvangt vele concrete en praktische tips, en samen bepalen we wat je eerste stap zal zijn
 9. De opname van ons gesprek verstuur ik je achteraf via de mail als mp3-bestand. Daarmee heb je een persoonlijk actieplan in handen, waarmee je serieus aan de slag kunt met het realiseren van werk dat helemaal past bij jou
 10. Vervolgens hebben we een tweede gesprek, zo’n 3 weken na het eerste, met nadruk op de evaluatie van de inmiddels gezette stappen en beantwoording van je vragen.
 11. Ook van dat 2e gesprek ontvang je een mp3-opname.
 12. Je kunt beide opnamen steeds opnieuw beluisteren als je daar behoefte aan hebt

Monica heeft mij hulp geboden nadat ik haar een mailtje had gestuurd waarin ik uitlegde dat ik al heel lang op zoek ben naar ‘leuk werk’. Wij hadden heel snel een afspraak ingepland en het was een heel prettig gesprek. Monica komt heel rustig en begripvol over en stelt vragen om de situatie duidelijk te krijgen. Ik heb vanaf het begin al echt vertrouwen in haar aanpak, en ik heb eindelijk het idee dat ik verder kan komen!

Milou

Waarom kan ik je zo goed helpen?

sized_DSCF1519_3Mijn naam is Monica van der Pluijm. Als ervaringsdeskundige weet ik heel goed wat het met je doet als je in de verkeerde baan zit. Ik heb zelf enorm geworsteld in mijn loopbaan en zat eigenlijk nooit op mijn plek. Uiteindelijk werd ik zelfs ziek van een baan en belandde in de WAO (nu WIA). Ik voelde me doodongelukkig en niets waard.

Ik besloot dat het tijd was voor een andere aanpak. In plaats van mezelf weer te storten in de eerste de beste baan of opleiding die op mijn pad kwam, zocht ik hulp om uit te zoeken waar ik goed in was en wat ik werkelijk wilde. Had ik dat maar eerder gedaan! Wat was het heerlijk om weer een doel te hebben om voor te gaan!

Dat ik wist waar ik naartoe wilde gaf me enorm veel rust. Ik kreeg weer vertrouwen in de toekomst en voelde me blij.

Ik kwam erachter dat ik wel degelijk talenten had. En dat ik die talenten graag wilde inzetten ten behoeve van anderen. Ik wilde plezier hebben in mijn werk, me ontwikkelen en het beste uit mezelf halen. En daarin was ik niet de enige. De afgelopen jaren heb ik zoveel mensen gesproken die meer verlangen van hun werk dan alleen maar dat het goed verdient.

Ik kreeg dus helder wat ik wilde, maar daarmee was ik er nog niet. Want hoe ik daar een baan van moest maken was me een raadsel. Ik kwam erachter dat de gangbare manier van werk zoeken, solliciteren op vacatures, vooral draait om wat de arbeidsmarkt of de werkgever wil, en dat de kans dat ik op die manier zou vinden wat IK wilde erg klein was.

Bovendien vond ik solliciteren maar een frustrerende bezigheid. De concurrentie is enorm en de vele afwijzingen doen je zelfvertrouwen geen goed. Je cv is je, door het ontbreken van de juiste opleiding en ervaring, bij een carrièreswitch vooral tot last. Maar wat ik nog het ergste vond, is dat solliciteren een heel passieve manier is. Anderen hebben de touwtjes in handen en jij moet maar afwachten. Niets voor mij!

Er moest toch een betere manier bestaan?

Naar die betere manier ben ik op zoek gegaan en pas na lang zoeken heb ik hem gevonden. Ik heb stapels boeken gelezen op het gebied van loopbaan, maar vooral ook op andere gebieden, bijvoorbeeld over hoe je je dromen waarmaakt. Ik ben van alles gaan leren over wenskracht, the Secret, de kracht van je gedachten. En ik ben verhalen van rijke en succesvolle mensen gaan bestuderen; wat doen zijn wat de gemiddelde mens niet doet? Al deze kennis heb ik vervolgens geïntegreerd in een methode die je van A tot Z leert hoe je het werk vindt dat het beste in jezelf naar boven haalt.

Ik heb mijn methodiek uitgeprobeerd op mezelf en op mijn vele klanten. En wat blijkt? Mijn systematische en gestructureerde aanpak werkt voor iedereen! (dus ook voor jou!)

Hallo Monica,

Ik werkte al een aantal jaren erg hard en verdiende voldoende geld maar kwam niet dichterbij mijn droom. Dat wilde ik graag veranderen, maar ik wist niet hoe. Het gesprek met jou verliep goed, ik voelde me op mijn gemak en kreeg ruimte om dingen te delen. Tijdens het gesprek kreeg ik allerlei gedachten en die hebben ervoor gezorgd dat ik met frisse, nieuwe moed verder ga. Wanneer ik weer op een punt kom dat ik hulp wil hebben zal ik niet aarzelen om contact op te nemen!

Marleen

Wat is jouw investering?

Ik wil de Droombaancheck bewust toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen. Hoewel de waarde ervan veel hoger ligt, kost hij je daarom slechts € 199,-. Dat is écht heel weinig voor wat je krijgt.

Je droombaancheck is na aanschaf 3 maanden geldig.

Deze zeer persoonlijke analyse brengt je een grote stap voorwaarts en leert je meer dan je nu kunt bedenken. Als je jezelf dat waard vindt, dan is de Droombaancheck de juiste keuze. Bestel daarom nu direct de analyse met het voor jou op maat gemaakte actieplan!

 

Met de Droombaancheck investeer je in jezelf en in je toekomst

Als jij werk gaat doen dat bij jou past, dan begint je nieuwe leven! Dan ga je groeien, dan krijg je het gevoel dat je vleugels hebt. Dan ga je de middelmatigheid overstijgen, het beste uit jezelf halen en uitblinken in wat je doet. Want je gaat je focussen op dat waar je al goed in bent en daar steeds beter in worden!

Is dat wat je wilt? Wacht dan niet langer en bestel de Droombaancheck. Je zult er beslist geen spijt van krijgen!

Chris, een oud-klant van ANDRS droombaancoaching, schreef op LinkedIn over de Droombaancheck:

Aanrader voor wie vast zit in zijn job of door wil pakken maar niet weet hoe. Het zal één van de betere investeringen in je leven zijn. Doen dus!

Chris

 

Mijn eigen leven is compleet veranderd. Was ik vroeger een grijze muis die nergens in uitblonk en heel onzeker was, nu sta ik versteld van wat ik allemaal doe en kan. De vele lichamelijke en psychische klachten waar ik last van had behoren tot het verleden. Ik bruis van de energie en voel me gelukkiger dan ooit! Niet alleen heb ik nu mijn droombaan, maar ook in de rest van mijn leven heb ik gerealiseerd wat ik graag wilde en gebeuren er regelmatig, wat ik noem, wonderen.

Het heeft mijzelf jaren van mijn leven gekost om te achterhalen wat ik nu weet. Was er toen maar iemand geweest die me had verteld, hoe ik aan een baan kon komen die wél bij me paste. Dat had me een hoop frustratie bespaard! Maar die persoon was er niet…

Nu wil ik mijn kennis en ervaring inzetten om jou diezelfde frustratie te besparen. Want de weg naar je droombaan hoeft geen wanhopige zoektocht te zijn. Als je het goed aanpakt is het juist een geweldig avontuur!

Ik ga graag voor en met je aan de slag!

Monica van der Pluijm