Wat ANDRS

Monica spreekt

Jouw droombaan bestaat!-workshop

  Nodig Monica uit voor jouw bijeenkomst of event!

Ben je op zoek naar een inspirerende spreker
voor je (netwerk)bijeenkomst of event?

Monica is beschikbaar voor het geven van de

Workshop

“5 gouden tips
bij een loopbaanswitch”

Deze interactieve workshop is speciaal bedoeld voor hoger opgeleide 30-ers en begin 40-ers die ongelukkig zijn in hun huidige baan en er daarom over denken om over te stappen naar ander werk in een geheel nieuwe richting (al hebben ze nog geen idee hoe dat er precies uitziet)

Tijdens de workshop ontdekken zij:

  • Hoe je erachter komt of je idee om van baan te veranderen niet je zoveelste bevlieging is
  • Welke 3 meest gemaakte fouten je verhinderen om het werk te vinden waarin je tot je recht komt en een goed inkomen verdient met de dingen die je leuk en belangrijk vindt
  • Hoe je kunt achterhalen waar je goed in bent en wat je écht wilt
  • Waarom solliciteren op vacatures bij een loopbaanswitch vaak niet werkt en hoe je je droombaan dan wél bemachtigt
  • Welke 5 gouden tips onmisbaar zijn voor een succesvolle loopbaanswitch
  • En meer…

Ervaringen

Deze workshop is in eerste instantie ontwikkeld voor de UWV Banenmarkt 2011 in Middelburg, maar was zo’n succes dat hij sindsdien meerdere keren elders op uitnodiging is gegeven. Enkele reacties van deelnemers:

vernieuwend – verfrissend – héél interessant – een eyeopener – herkenbaar en inspirerend – een boeiend en waardevol verhaal

Duur en groepsgrootte

De workshop heeft een duur van twee uur en is speciaal geschikt voor grote groepen (vanaf 25 deelnemers).

Contact

Wil je Monica als gastspreker op je bijeenkomst of event? Neem dan gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Voor het netwerk van de CSR Chicks heb ik Monica benadert om een workshop te geven aan onze leden. Ik heb eerder contact gehad met Monica toen ik zelf op zoek was naar een baan. Met veel enthousiasme pakte Monica de uitdaging op. Ze heeft een mooie en originele workshop gegeven, maar belangrijker nog: de leden hadden weer hoop en zin om op zoek te gaan naar hun ideale baan! Monica inspireert anderen met haar originele aanpak. Door simpele opdrachten weet zij mensen een heel eind de goede weg op te krijgen. En dat is een mooi talent!

Marjolein Speelziek, voorzitster CSR Chicks

Bedankt voor je inspirerende workshop. Het was beslist een van de betere workshops en cadeautje voor onze klanten!

E. Derven, werkcoach UWV

Over Monica van der Pluijm

MonicaMonica van der Pluijm (1972) is droombaanexpert. Ze helpt mensen die zijn vastgelopen in hun werk de baan te vinden die ze op het lijf geschreven is.

Als ervaringsdeskundige weet ze als geen ander hoeveel energie en frustratie het kost als je in een verkeerde baan zit. Zeker als je geen helder alternatief voor ogen hebt. Gangbare manieren van werk zoeken bieden bovendien weinig soelaas wanneer je een baan wilt waarin je tot je recht komt en dingen doet die je leuk en belangrijk vindt.

Monica ging op zoek naar wat wél werkt. Ze volgde een Post-HBO opleiding tot groepstrainer en coach en startte als vrijwillig loopbaanconsulent en -trainer voor FNV Bondgenoten. Vervolgens deed ze als reïntegratiespecialist 3 jaar lang ervaring op in het begeleiden van cliënten naar een geschikte baan.

Ze las stapels boeken op het gebied van loopbaan, maar ook over de kracht van je gedachten en de geheimen van succes en rijkdom. Al deze kennis en ervaring heeft ze vervolgens geïntegreerd in een methode die je van A tot Z leert hoe je een goed inkomen verdient met werk dat het beste in jezelf naar boven haalt. Dit levert je meer plezier, meer uitdaging en meer voldoening op.