Wat ANDRS

Weet wat je wilt met je Werk – Online Programma

 

Coachingsprogramma voor hoger opgeleiden

September 2017

 

Krijg voor eens en altijd helder wat je wilt met je werk en realiseer de baan die je – ook op lange termijn – plezier, uitdaging en voldoening geeft!

Is dit van toepassing op jou ?

 • Voel je je ongelukkig en gefrustreerd in je huidige baan? Of ben je je baan (onlangs) verloren, maar wil je niet meer doen wat je deed?
 • Zoek je werk dat aansluit bij je talenten en wat je leuk vindt, maar weet je niet waar je die zoektocht moet beginnen? Want wat zijn eigenlijk je talenten en wat is er voor jou mogelijk?
 • Weet je wat je niet wilt, maar heb je geen idee wat je wél wilt in je werk? (en heeft het maken van loopbaantesten je alleen maar meer in verwarring gebracht?)
 • Ben je bang om een verkeerde keuze te maken en blijf je daarom maar zitten waar je zit? (met nóg meer frustratie tot gevolg)
 • Voel je dat de situatie waar je nu in zit niet goed voor je is? Je wordt er niet gezelliger op of stevent af op een burn-out als er niet snel iets verandert in je leven

Ik kan je helpen!

 

Speciaal voor jou ontwikkelde ik het

Weet wat je wilt met je Werk – Online Programma

Weet wat je wilt met je Werk helpt je in 4 maanden te bepalen wat je écht wilt en het stimuleert je om die droombaan ook daadwerkelijk te realiseren. Zodat je werk kunt gaan doen dat niet als werk aanvoelt…

Monica van der PluijmMijn naam is Monica van der Pluijm. Door mijn geworstel in mijn eigen loopbaan, weet ik als geen ander wat het met je doet als je in een verkeerde baan zit. Maar ik weet ook wat er met je gebeurt als je werk gaat doen dat wél bij je past! Want dan begint je nieuwe leven! Dan ga je groeien, dan krijg je het gevoel dat je vleugels hebt!

Ik weet inmiddels dat een baan die helemaal bij je past, een droombaan, voor iedereen is weggelegd. Daarom wil ik niets liever dan zoveel mogelijk mensen hiertoe inspireren en vooral begeleiden.

Ik heb destijds hulp gezocht en kreeg die ook, maar slechts tot een bepaalde hoogte. Ik mocht uitzoeken waar ik goed in was en wat me leuk leek, maar daarna hield het op en liep ik wéér vast. De vertaalslag naar hoe ik mijn geld kon verdienen met wat ik leuk vond én hoe ik zo’n baan kon realiseren, moest ik maar zelf maken.

Achteraf gezien geen drama. Want het heeft me een schat aan kennis en ervaring opgeleverd. Het anderen helpen helder te krijgen wat ze willen en hoe ze daar hun werk van kunnen maken is nu al jaren mijn specialisme en mijn eigen droombaan!

 

De vertaalslag van “wie ben ik en wat past bij mij” naar “hoe kan ik daar mijn werk van maken en van leven”, is waar het allemaal om draait in het Weet wat je wilt met je Werk – Online Programma.

 

Zou het niet heerlijk zijn om…

 • Je inkomen te verdienen met datgene dat je heel graag doet? Want wat jij graag doet, is waar jouw kracht ligt. En als jij gaat doen waar jij een kei in bent, zullen anderen je er graag goed voor betalen.
 • Uitdagend werk te doen dat het beste uit jezelf haalt? Zodat je ook het beste van jezelf aan de wereld kunt geven en echt iets kunt betekenen.
 • Succesvol te zijn en uit te blinken in je werk? Omdat je start bij waar je al goed in bent en daar alleen nog maar beter in wordt.
 • Werk te doen waar je hart van gaat bonzen en je ogen van gaan glimmen? Omdat je werkt vanuit passie en bezieling.
 • De baan te realiseren die je voldoening geeft en waar je trots op kunt zijn en daarmee je leven een positieve boost te geven?

Zo’n baan bestaat, ook voor jou!

Want ieder mens heeft talenten en die heb je niet voor niets. Je bent ervoor geboren om daar iets mee te doen.

Maar om die baan te kunnen vinden is het allereerst belangrijk dat je precies weet hoe die baan eruit ziet.

Immers:

‘ als je niet weet naar welke haven je zeilt, zijn alle winden onbruikbaar ‘

Het is nodig dat je precies weet waar je naartoe wilt én dat je zeker weet dat dat de juiste keuze is. Want zolang je blijft twijfelen verzet je (logischerwijs) geen stap.


Weet wat je wilt met je Werk helpt je om die juiste keuze te maken. Zodat ook jij koers kunt zetten naar een baan die je op het lijf geschreven is!

 

JessicaBeste Monica, langs deze weg wil ik je nogmaals ontzettend bedanken voor de manier waarop je mij anders hebt laten denken en hebt weten te enthousiasmeren om mijn passie na te jagen en te groeien. Ik ga ervoor!

Jessica, www.boldenblauw.nl

 

Wat levert deelname je op?

In Weet wat je wilt met je Werk:

A. Achterhaal je snel en eenvoudig wie je bent, wat belangrijk voor je is en wat je wilt

B. Help ik je om de juiste vertaalslag te maken naar wat je daar dan mee kunt, dus hoe je concreet je inkomen kunt verdienen met wat jij wilt.

Want de schoorsteen moet natuurlijk wel blijven roken!

C. Leer je hoe je je wensen omzet in realiteit. Want hoewel weten wat je wilt het belangrijkste is, het waarmaken ervan gaat helaas niet vanzelf!

Weet wat je wilt met je Werk helpt je om het werk te vinden dat helemaal past bij jou. Dat past bij jouw talenten, jouw interesses, en alles wat jij nodig hebt om helemaal tot je recht te komen. Werk waarin je kunt bloeien en jezelf volledig kunt ontwikkelen, ook op de langere termijn.

 

Iedereen die twijfels heeft over zijn werk of zijn inkomen zou ik aanbevelen om bij Monica het programma te doen. Ik had het zelf niet verwacht, maar ik weet zeker dat het je leven drastisch zal veranderen! Als het (zelfs) bij mij kan, kan het zeker ook bij jou!

Brenda

 

Deelname aan het programma levert je het volgende op:

 • Je krijgt zicht op wie je bent, waar je goed in bent en wat jou uniek maakt. Weten wat je te bieden hebt zal je zelfvertrouwen een enorme boost geven!
 • Je achterhaalt wat je werkelijk wilt en waar een voor jou ideale baan aan moet voldoen. Kennis waar je je hele verdere leven profijt van hebt!
 • Je krijgt weer een doel in je leven waar je helemaal voor kunt gaan. Dat weten waar je naartoe wilt geeft houvast en richting en zorgt voor rust in je hoofd. Het tijdperk van eeuwige twijfel is voorbij!
 • En doordat je verlost bent van al je twijfels komt er een enorme energie in je los. Je krijgt vleugels, straalt en bruist!
 • Je leert hoe je voorbij je angsten kunt komen en ondanks die angsten toch stappen kunt zetten. Zodat je weer controle krijgt over je leven!
 • Je verbetert je leven ook in andere opzichten (gezondheid, relaties, levensplezier). Want als je lekker in je werk zit, heeft dat uiteraard ook invloed op de rest van je leven…

 

Hallo Monica,

Nogmaals ontzettend bedankt voor jouw persoonlijke, prettige en gestructureerde coaching. Ik vind je programma de beste investering die ik ooit heb gedaan en heb er gigantisch veel aan gehad. Ik zal jou, en jouw methode, zeer zeker aanbevelen bij mensen in mijn omgeving.

Chris, www.studioow.nl

 

En kijk nu eens wat het je zou kosten als je NIET deelneemt:

 • Je blijft met tegenzin naar je werk gaan – en de kans dat dit vanzelf verandert of overgaat is zo goed als nul.
 • Hoe langer je onvrede hebt over je werk, hoe meer energie het je kost – en hoe meer het aan je gaat vreten (hoeveel signalen van je lijf moet je nog krijgen voordat je actie komt?).
 • Je komt in een negatieve spiraal terecht en het wordt steeds lastiger om daar uit te stappen.
 • Je onvrede over je werk kan leiden tot onvrede en onzekerheid over jezelf (je voelt je schuldig dat je niets doet om je situatie te veranderen en vindt het steeds lastiger erop te vertrouwen dat je daartoe in staat bent).
 • Je blijft voorlopig in de situatie dat je een groot deel van je tijd (en dus een groot deel van je leven!) doorbrengt met iets waar je niet gelukkig van wordt.

 

Wat houdt het programma in?

Weet wat je wilt met je Werk is een online programma van ruim 4 maanden. Het is bedoeld voor hoger opgeleiden die ongelukkig zijn in hun huidige werk, maar die niet weten wat ze dan wel willen of kunnen.

Het programma geeft je alles wat je nodig hebt om:

 • precies helder te krijgen welk werk het allerbeste bij je past en hoe je daar je inkomen mee kunt verdienen;
 • te leren hoe je die ideale baan ook daadwerkelijk kunt realiseren.

Omdat dat zo belangrijk is besteed ik in het programma daarnaast veel aandacht aan de JUISTE ONDERSTEUNENDE MINDSET en leer je hoe je ondanks angst of beperkende overtuigingen toch kunt realiseren wat je wilt.

Zo heb jij alles in huis om in 2017 het werk te kunnen gaan doen dat precies bij je past!

 

Inhoud van de masterclasses

 

Masterclass 1

Masterclass 2

Masterclass 3

Masterclass 4

Ochtend- en avondvragenVerlanglijstje voor je ideale baanDe vertaalslag van verlanglijstje naar droombaanJe angsten voorbij!
Vanuit positiviteit bereik je zoveel meer! Maar hoe blijf je steeds positief, want het leven is niet altijd leuk. In deze masterclass maak je kennis met een fijne en bijzondere manier voor het starten en afsluiten van je dag, waarmee je (bonus!) de kans om je dromen waar te maken, enorm vergroot.Met het werkboek krijg je antwoord op de vraag “Wie ben ik en wat wil ik?”. Door je wensen, dromen en verlangens vervolgens voor jezelf helder samen te vatten en op papier te zetten gaan ze werken als een magneet en trekken ze naar je toe wat jij zo graag wilt. Deze masterclass vertelt je precies hoe je zo’n magnetisch verlanglijstje maakt! Hoe kom je daarna van je Verlanglijstje naar “Welk werk past het beste bij mij?”. Wat is nu die baan waar je helemaal voor kunt gaan, ook op lange termijn? Deze belangrijke masterclass geeft je de exacte stappen! Je krijgt bovendien vele voorbeelden van zoek-processen van anderen die je voorgingen én je ontvangt als bijlage een superhandig invulstappenplan.Niemand houdt jou tegen alleen jijzelf. Deze masterclass helpt je korte metten te maken met al die angstige gedachten waarmee je jezelf klein houdt.
Je leert de 5 succesingredienten voor een mindset waarmee je beren verslaat en bergen bedwingt en een beproefde strategie om voorbij je angst te komen mocht je er onverhoopt toch in schieten. Zodat niets je nog in de weg staat om te gaan voor wat je werkelijk wilt!

Masterclass 5

Masterclass 6

Masterclass 7

Masterclass 8

Snel uit je dip!And(e)rs netwerkenRealiseer je DroombaanDit wordt jouw jaar!
Tegenslag hoort bij het leven, en een dip op zijn tijd is onvermijdelijk. Vallen echter is het probleem niet, wel het blijven liggen. In Snel uit je dip! leer je hoe je jezelf in 3 stappen weer vlot op de rit hebt. Je raakt bekend met het gebruik van “stemmingswisselaars” en leert een geweldige manier om altijd controle te hebben over je eigen emoties.Een van de beste manieren om je droombaan te realiseren is netwerken. Toch voelen velen er weerstand tegen. In dit webinar ontdek je een nieuwe manier van netwerken die authentiek is en je op het lijf geschreven. Een manier die goed voelt en die écht leuk is. En die - als bonus - de kans heel groot maakt dat je droombaan vanzelf op je pad rolt :-).“Om dingen te bereiken moet je niet alleen doen, maar ook dromen; niet alleen plannen, maar er ook in geloven”. Bij een loopbaanswitch werken traditionele manieren van een baan zoeken, zoals solliciteren op vacatures, vaak juist averechts. Maar geen nood, deze masterclass leert je 2 veel beter werkende en vernieuwende manieren om je droombaan te realiseren.Je hebt nu alles in huis wat je nodig hebt om succesvol je droombaan te kunnen realiseren. Maar hoe behoud je focus op weg daarnaar toe? Hoe zorg je dat je daadwerkelijk waarmaakt wat je voor ogen hebt? Over groter dromen, krachtige besluiten nemen en het maken van een reisplan naar geluk. Dit wordt jouw jaar!

 

3 varianten: Basis, Live en Doorbraak

Het programma is er in 3 varianten: Basis, Live en Doorbraak.

Met ieder programma kun je direct na aanschaf starten. Je hoeft dus niet te wachten.

 

Weet wat je wilt met je Werk – Basis

De BASIS-VERSIE is als volgt opgebouwd:

 • Screenshot-Kick-off-webinarHet programma start met een kick-off webinar.

Daarin leg ik je de 3 stappen naar je droombaan uit. Deze 3 stappen vormen de basis van het programma. We nemen de valkuilen in het programma door en hoe je ze voorkomt.

Ik leg je in dit eerste webinar ook uit hoe programma precies in zijn werk gaat en vertel je hoe je er alles uithaalt (waarbij ook de juiste mindset aan bod komt). En ik geef je praktische opdrachten zodat je direct aan de slag kunt!

 • 8 uitgebreide masterclasses in webinar-vorm.

Iedere masterclass bestaat uit een webinar en aanvullende materialen zoals checklists, stappenplannen en huiswerkopdrachten. Van ieder webinar ontvang je zowel een mp4 als een mp3 opname en een pdf van de PowerPointPresentatie. De webinars bevatten waardevolle informatie waar je je hele leven lang nog je voordeel mee doet!

Voor_binnenkant_werkboek

 • Het ANDRS-werkboek “Weet wat je wilt met je werk”.

Hierin vind je oefeningen en opdrachten die jou zo eenvoudig en snel mogelijk laten ontdekken wat belangrijk voor je is in je leven en daarmee ook in je werk.

 • Ondersteunende emails

Iedere week ontvang je van mij een ondersteunende en inspirerende e-mail waarmee ik je door het programma leid.

 • Bonus! Mp3 opnamen met vaak gestelde vragen

Ter inspiratie en lering ontvang je de opnamen van 6 live vragensessies die eerder hebben plaatsgevonden, met vragen die andere deelnemers hadden.

Meld je aan en start direct!

€ 997,00 incl. BTW

 

Weet wat je wilt met je Werk – Live

In de LIVE-VERSIE ontvang je DAARNAAST het volgende:

 • Vraag- en antwoordsessie6 open telefonische Vraag&Antwoordsessies (live!)

In deze sessies, waarvan er gemiddeld iedere 3 weken 1 plaatsvindt, kun je alle vragen stellen die je hebt. Omdat de V&A-sessies in groepsverband zijn leer je ook van vragen van collega-deelnemers. De

 • Mp3-opnamen van de telefonische Vraag&Antwoordsessies

Zo kun je altijd nog eens even iets terugluisteren mocht je dat willen.

 • Een (geheime) Facebook-groep

Voor het onderling uitwisselen van tips en ideeën, en het elkaar steunen tijdens het proces. Zo zullen niet alleen ik, maar ook anderen een bron van inspiratie voor je zijn!

 • 2 live groepsbijeenkomsten

Om de 6 weken vindt er 1 bijeenkomst plaats. Deze groepsbijeenkomsten vinden ‘s middags plaats op een locatie in of nabij Rotterdam. Je ontvangt voor elke datum tijdig een uitnodiging. Deze bijeenkomsten geven je de kans al je vragen aan mij voor te leggen én je krijgt de kans om persoonlijk door mij gecoacht te worden.

Meld je aan en start direct!

€ 1997,00 incl. BTW

Betaal je liever in termijnen?

2 x € 1073,50 incl. BTW

 

Weet wat je wilt met je Werk – Doorbraak

Een doorlopend programma waar je direct na aanschaf mee kunt starten.

De DOORBRAAK-versie tot slot bevat NAAST ALLE VOORGAANDE ook:

 • 3x een live groepscoachingsdag.

We verblijven op prachtige locaties, inclusief heerlijke lunch, koffie en thee. Op deze intensieve en inspirerende dagen waarin je allereerst een helder beeld creëert van de baan die je zoekt. Daarvoor maken we onder andere gebruik van creatieve werkvormen zoals werken met wasco en klei. Dit in combinatie met intensieve groepsinteractie en ondersteuning

Landgoed De HorstEen mail van een deelneemster na een groepscoachingsdag:
“Hi Monica, ik vond het weer een TOP-dag! Ik voelde me uitgewrongen toen ik naar huis ging, maar heb nu weer bergen energie gekregen” – Heleen

 • In de “lege” weken werken in buddykoppels
 • 4x 45 minuten telefonische 1-op-1 coaching

In deze sessies coach ik je op jouw specifieke issues, mogelijkheden, kansen en actiestappen en zetten we samen de puntjes op de i.

Een mail die ik ontving naar aanleiding van een 1-op-1 sessie:
“Hoi Monica, ik vond het zo’n fijn gesprek met je dat ik net even door de huiskamer ben gaan dansen en een radslag heb gemaakt :)” – Marieke

 • Mp3 opnamen van de telefonische 1-op-1 sessies (mits die plaatsvinden via Skype)
 • 4x per maand emailfeedback op opdrachten en/of zaken waar je tegenaan loopt.

Zodat je nooit hoeft te blijven “hangen” als je er even niet uitkomt.

 • Een wekelijkse update-vragenlijst.

Misschien wel een van de waardevolste onderdelen! Het beantwoorden van de vragen die je wekelijks ontvangt zal je helpen gefocust te blijven. Bovendien helpt het mij om te zien waar iedereen staat, zodat ik tijdig bij kan sturen mocht iemand van de rails dreigen te raken

 • Een besloten (geheime) Facebook-groep speciaal voor de Doorbraak-groep

Meld je aan en start direct!

€ 3497,00 incl. BTW

Betaal je liever in termijnen?

3 x € 1240,67 incl. BTW

 

De 3 versies overzichtelijk op een rij

 

LOGO BASISweet wat je wilt- Liveweet wat je wilt- Doorbraak
Weet wat je wilt met je werk - BasisWeet wat je wilt met je werk - LIVEWeet wat je wilt met je werk - Doorbraak
Kick-off webinarvinkjevinkjevinkje
8 Masterclasses in webinar vorm met bijbehorende bijlagenvinkjevinkjevinkje
Werkboek vinkjevinkjevinkje
Ondersteunende mailsvinkjevinkjevinkje
Bonus: 6 Telefonische Q&A sessies (niet live, wel opnamen)vinkjevinkjevinkje
6 open telefonische Q&A sessies (live)vinkjevinkje
Besloten Facebookgroepvinkjevinkje
2 live groepsbijeenkomsten (middag in Rotterdam) vinkjevinkje
4x telefonische 1-op-1 sessie van 45 minvinkje
Werken in buddy-koppels vinkje
3x live groepsbijeenkomst incl. heerlijke lunches op prachtige locaties (hele dag)vinkje
Coaching en support via email 1x per weekvinkje
Wekelijkse update-vragenlijst vinkje

Jouw investering:

€ 997,00 incl. BTW€ 1997,00 incl. BTW€ 3497,00 incl. BTW

Betaal je liever in termijnen?

geen termijnbetaling mogelijk2 x € 1073,50 incl. BTW3 x € 1240,67 incl. BTW

 

Ik zou het ontzettend leuk vinden als ik jou als deelnemer zou mogen verwelkomen in mijn programma!

Heb je eerst nog vragen? Dan hoor ik die graag! Je kunt ze mailen naar monica@droombaancoaching.nl.

Hartelijke groet,

Monica van der Pluijm

PS Wist je dat je de Belastingdienst mogelijk kunt laten meebetalen aan jouw toekomst? Er geldt een drempel van € 250,-. Lees hier meer over Belastingaftrek bij loopbaanbegeleiding.

 

Hieronder nog wat ervaringen van de klanten die mijn uitgebreide programma gevolgd hebben en wat het hun heeft opgeleverd.

HarroLieve Monica,

4 maanden zijn alweer voorbij en wat is er ontzettend veel gebeurd in deze periode. Heel veel dalen in het begin, heel veel keer mezelf tegengekomen en als eindresultaat mentale make over!

Je droombaan cursus geeft je de tijd om processen in te laten werken; de cursusdagen, teleseminars en 1 op 1 sessies geven houvast en structuur bij het proces.

Behalve de inhoud en structuur is het allerbelangrijkste je begeleiding geweest; je persoonlijke benadering, betrokkenheid, eerlijkheid en professionele begeleiding is grandioos. Je empathisch- en inschattings-vermogen zijn grenzeloos en je weet precies de essenties te benoemen. Je weet feilloos wanneer een aai over je bol nodig is en waar eer een trap onder m’n kont op z’n plaats was…

Je bent veel meer dan een professional; je bent een vriendin, een zus, en soms ook een strenge moeder :-).

Onwijs bedankt en het was de investering dubbel en dwars waard. Een geslaagde mentale make over is het resultaat; ik geloof weer in mijzelf en in de toekomst en heb alle tools om ook in moeilijke situaties mijn focus op het doel te houden.

Ik zal de bijeenkomsten ontzettend missen maar we’ll keep in touch!!

Dikke knuffel

Harro

MarijkeMikeLieve Monica, wat heb je een prachtige en unieke formule.

Zoals jij werkt, helpt en adviseert zijn er weinige. Het leven is Doen & Moed hebben. Jij hebt mij hier heel erg in geholpen.

Top coach! Thanx!

Mike 

Thijs‘Dankjewel, Monica.’ Dat is de gedachte die overheerst na de intensieve loopbaanbegeleiding van 4 maanden. Mijn leven is de afgelopen maanden drastisch veranderd; ik heb mijn energieslurpende baan opgezegd, ik sta nu meer in mijn kracht dan ooit tevoren en ik heb vertrouwen in een mooie toekomst.

Wat me vanaf het eerste moment vertrouwen gaf in Monica is haar persoonlijke, menselijke aanpak. Ze luistert écht naar je en begrijpt waar je donkere gevoelens over je werk vandaan komen. Dit weet ze met rake woorden, opdrachten of inspirerende filmpjes om te zetten in positievere energie waardoor je langzaamaan weer gaat voelen dat je leeft. Belangrijk hierbij is wel dat je ervoor open staat! Zolang jij de deur dichthoudt, kan Monica er nog zo tegenaan schoppen, die deur zal nooit open gaan. Jij moet de eerste stap zetten en die deur opengooien.

Indien je het programma gaat volgen, bereid je dan voor op een intensief ritje. Je maakt flinke dalen mee, vol twijfel en angst, maar met de hulp van Monica kom je écht weer op de top van die berg. En dat is fijn. Ook al weet ik nu nog niet precies wat mijn exacte droombaan inhoudt, ik heb wel een duidelijker beeld van hoe ik wil dat mijn werkleven eruit komt te zien. En ik heb nu het gereedschap om zelf uit te gaan zoeken, wat ik wil. Dat gereedschap heeft Monica me gegeven. Dat ik het nog niet precies weet, is niet erg. Autorijden leer je ook pas echt na je lessen.

Het programma zelf zit goed in elkaar. Je begint met flink wat opdrachten om te ontdekken wie jij nu echt bent, wat je bezighoudt en wat je passie is. Vervolgens ga je de diepte in. Hierbij is het erg belangrijk dat je de discipline opbrengt om door te pakken en aan de slag te gaan met het programma. Maar ja, alles gaat zoals het moet gaan, dus als je die discipline niet op kan brengen, heeft dat vast een goede reden.

Een tip vanuit mijn ervaring: ik heb gedurende het programma mijn baan opgezegd. Hierbij heb ik erg veel hulp van Monica gekregen. Voor mijn gevoel heb ik hiermee wel veel tijd verloren om me echt te verdiepen in het programma. Je baan opzeggen, kost namelijk nogal wat uitzoekwerk en nog meer energie. Dus twijfel je over je baan? Zeg het op en begin dán aan het programma. Achteraf gezien ben ik echter wel blij dat het zo is gelopen, omdat ik zonder de hulp en inzichten die ik van Monica kreeg nooit de stap tot opzeggen durfde te maken.

Kortom, Monica is een topcoach! En haar programma werkt. Ze doet je inzien dat je het waard bent om een gelukkig leven te leiden met werk waarin je al jouw passie kwijt kan. Mijn eerste gedachte overheerst nog steeds. ‘Dankjewel, Monica.’

Thijs

 

Bewaren

Bewaren