Wie ANDRSMonica van der Pluijm - Droombaancoaching.nl

Over Monica van der Pluijm

Als jobhopper heb ik aan den lijve ondervonden dat je niet automatisch je droombaan tegen het lijf loopt. Al dacht ik wel bij elke nieuwe baan dat díe het was, al na een paar maanden bleek steeds het tegendeel.

Maar ik paste me aan en probeerde er het beste van te maken. Totdat ik er doodongelukkig van werd en ik maar weer op zoek ging naar een andere baan. En dan begon het hele riedeltje opnieuw.

Het liefst wil je werk dat recht doet aan je talenten. Werk dat je zo uitdaagt, dat je er energie van krijgt. Werk dat je veel plezier en voldoening geeft. Werk waarin je uitblinkt en waarvoor je wordt gewaardeerd. Werk dat je blij maakt. Dat wilde ik ook ;-).

Maar de werkelijkheid was dat ik eigenlijk nooit op mijn plek zat. En dát maakte me enorm onzeker. Uiteindelijk werd ik zelfs ziek van een baan. Ik was intercedent op een uitzendbureau en dat paste totaal niet bij me.

Ik heb me al die tijd aangepast aan de wensen van anderen. Pas toen ik besloot voor mijn eigen geluk te kiezen en na te gaan wat ík wilde kwam er verandering in mijn situatie. Ik zocht hulp van een loopbaancoach en leerde dat het ook anders kon. Dat er voor iedereen werk bestaat dat écht past. Dat je dat desnoods zelf creëert.

En dat laatste heb ik gedaan. Ik volgde een Post-HBO opleiding tot groepstrainer en coach. Als reintegratiespecialist begeleidde ik vervolgens drie jaar lang cliënten in het zoeken naar een geschikte baan. Daarnaast werkte ik als vrijwillig loopbaanconsulent en -trainer voor FNV Bondgenoten. En sinds 2008 heb ik mijn eigen bedrijf, ANDRS droombaancoaching.

Dat ik nu werk doe waar ik goed in ben, heeft van mij een ander mens gemaakt. De onzekerheid over mezelf is verdwenen. Ik sta versteld van wat ik nu allemaal doe en kan en ben echt trots op mezelf. Dit werk haalt het beste in mij naar boven!

Iedere dag word ik wakker met een blij gevoel. Ik kan dan bijna niet wachten tot ik weer aan het werk mag. En aan het eind baal ik bijna dat ik moet stoppen. Mijn werk voelt totaal niet als werk aan. Het idee dat ik nog zoveel kanten uit kan, maakt me helemáál enthousiast.

Mijn enthousiasme wil ik graag met anderen delen. Ik gun jou ook het succes en het heerlijke ontspannen gevoel van werk doen dat helemaal bij je past. Met mijn kennis en vaardigheden als droombaancoach help ik je helder te krijgen wie je bent, waar je goed in bent en wat je écht wilt in je werk. Vervolgens leer ik je de stappen om die droombaan ook daadwerkelijk te realiseren.

Wil jij ontdekken hoe ook jij je inkomen kunt verdienen met het werk dat jou het meest gelukkig maakt? Start dan met het gratis aanvragen van de mp3 “Niet gelukkig in je baan? 3 snelle manieren om helder te krijgen wat je wél wilt” hier rechtsboven!

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met me op!

Ik spreek je graag!

Handtekening

PS: Wordt fan van mijn Facebook pagina met tips, mooie spreuken, interessante inzichten en links, stuur me een uitnodiging om te linken op LinkedIn, en/of volg me op Twitter