2 reacties op “Wil je een baan die bij je past? Begin alvast!”

 1. Miranda de Groot

  Hallo Monica,

  Na ons telefonische contact heb ik besloten de negatieve spiraal waar ik inzit te doorbreken en kleine stapjes te nemen. Ik heb akkoord gekregen van mijn leidinggevende om 28 uur te gaan werken ipv 32. Daarvan 1 ochtend thuis werken. Kortom meer tijd voor mijn dochter en meer tijd voor mezelf om te focussen op wat ik wel wil. Die keus alleen al heeft mij zoveel verlichting ‘in mijn hoofd’ gegeven en ook veel meer energie. Daarnaast heb ik mij aangemeld voor een seminar ‘zo start u een eigen bedrijf’ bij de Kamer van Koophandel.
  Verder doe ik veel dingen die ik leuk vindt. Ik heb meer tijd en energie voor mijn hobbies waardoor ik het beter volhou op kantoor.
  Zoals je ziet begin ik alvast met kleine stapjes.

  Bedankt nogmaals voor je tips en je luisterende oor.

  Met vriendelijke Groet, Miranda

Geef je reactie op "Wil je een baan die bij je past? Begin alvast!"

RSS feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URL

Nog geen reacties. Laat van je horen.